Skip to main content

Super League: Εκρηκτικός Ολυμπιακός, «σκόρπισε» 6-1 τη Βέροια

Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός, έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα συντρίβοντας Βέροια με 6-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «μαέστρο» τον Μάριν κι «εκτελεστή» τον Ιντέγε, ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Η πειραϊκή ομάδα χρειάστηκε το πρώτο εικοσάλεπτο για να βρει τα πατήματά της αλλά και να διαβάσει το παιχνίδι της Βέροιας, που έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας μπροστά από την περιοχή του Λόπεθ. Αν εξαιρεθεί η φάση του 10ου λεπτού, όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το πλασέ του Ιντέγε, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απείλησαν ξανά ως το 25΄, όταν και άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Ιντέγε από γύρισμα του Μάριν.

Στο 27΄ ο Γερμανός άσος πιστώθηκε με τη δεύτερη ασίστ στον αγώνα «σερβίροντας» στο κεφάλι του Σεμπά την μπάλα για το 2-0, ενώ στο 29΄ και σε νέα σέντρα του Μάριν η κεφαλιά – ψαράκι του Ελιουνούσι κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός ήταν όμως πιο εύστοχος στο 41΄, όταν σε μπαλιά του Μιλιβόγιεβιτς ο Ιντέγε έκανε την κεφαλιά – πάσα προς τον Ελιουνούσι, ο οποίος πλάσαρε ενώ η μπάλα βρισκόταν ακόμη στον αέρα, για να κάνει κι αυτός εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ανοίγοντας παράλληλα «λογαριασμό» στον Ολυμπιακό με ένα εξαιρετικό γκολ. 

Στο 49΄ έγινε το 4-0 με «κεραυνό» του Μιλιβόγεβιτς, στο 61΄ οι παίκτες του Μπέντο άλλαξαν την μπάλα ανενόχλητοι, η τελική πάσα είχε αποδέκτη τον Ιντέγε και ο Νιγηριανός τελείωσε τη φάση για το 5-0.

Για το μακεδονικό συγκρότημα μείωσε ο Καπετάνος στο 74ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Ιντέγε στο 89΄ φτάνοντας στο χατ-τρικ, με τον Αφρικανό επιθετικό να τραυματίζεται στην ίδια φάση και να αποχωρεί.