Skip to main content

Η ΣΠΑΛ «έπιασε» τη Νάπολι

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το «θαύμα» της ΣΠΑΛ στην Serie A συνεχίζεται.

Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι εξακολουθεί να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς επιβλήθηκε και της Αταλάντα με 2-0 στο «Πάολο Μάτσα» της Φεράρα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής.

Μετά το «τρίποντο» αυτό (τρίτο σε 4 ματς) η ΣΠΑΛ έφτασε στους 9 βαθμούς τη Νάπολι, στη δεύτερη θέση του καμπιονάτο.  Πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Αντρέα Πετάνια, που παίζει στους γηπεδούχους δανεικός από την Αταλάντα και σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας από την Εμίλια-Ρομάνια, στο 50ό και 56ο λεπτό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.