Skip to main content

Πινγκ πονγκ: Στην Κροατία το πρώτο μέρος της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αναχώρησε το πρωί το πρώτο μέρος της ελληνικής αποστολής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νΝέων 2021, που χωρισμένο σε δύο μέρη θα γίνει στο Βαραζντίν της Κροατίας.

Μέσω Βιέννης αναμένονται το απόγευμα στο μέρος διεξαγωγής της διοργάνωσης οι Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νεανίδων, οι οποίες θ’ αγωνιστούν πρώτες στο διάστημα από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου.

Την αποστολή συγκρότησαν οι αθλητές Αλέξανδρος Μαδέσης, Κίμων Μήτκας, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Σωκράτης Γιαννούτσος, οι αθλήτριες Χρυσή Φωτιάδου, Μαρία Δημητρίου και οι τεχνικοί υπεύθυνοι Κώστας Μαδέσης και Γιώργος Καρύτσας, αντίστοιχα.

Στην Κροατία βρισκόταν ήδη για προπονήσεις από την Τρίτη η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας Νεανίδων.

Τα αντίστοιχα συγκροτήματα Παίδων και Κορασίδων θα φύγουν από την Ελλάδας στις 25 του μήνα, καθώς θ’ αγωνιστούν από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.