Skip to main content

US Open: Ξεκίνησε με νίκη ο Τζόκοβιτς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το «εισιτήριο» για τους «64» του US Open εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Γέρζι Γιάνοβιτς.

Μετά το σοκ του πρόωρου αποκλεισμού του στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων ο Σέρβος παρουσιάστηκε εμφανώς αγχωμένος κι αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ το οποίο έχασε με 5-7 από τον Πολωνό. Στη συνέχεια, όμως, «πάτησε γκάζι» και με 6-2, 6-1, έφτασε άνετα στη νίκη.

Στη διοργάνωση συνεχίζει κανονικά και ο Μίλος Ράονιτς μετά τη νίκη του με 3-0 (7-5, 6-3, 6-4) επί του Ντάστιν Μπράουν, ενώ η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, η Πορτορικανή, Μόνικα Πουιγ, υπέστη οδυνηρή ήττα από τν Σαϊσάι Ζενγκ με 0-2 (4-6, 2-6) και αποκλείστηκε πρόωρα από τη διοργάνωση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.