Skip to main content

Basket League: Πιο δημοφιλής παίκτης της σεζόν ο Χεζόνια

Δεύτερη προσωπική διάκριση για τον Μάριο Χεζόνια στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στην Basket League.

Λίγα 24ωρα μετά την ανάδειξή του σε «πιο θεαματικό παίκτη» της περιόδου 2020/2021, ο Κροάτης διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού πήρε και το βραβείο του «πιο δημοφιλούς» της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας.

Ο «Super Mario» συγκέντρωσε ποσοστό 21.28% στην ψηφοφορία των φιλάθλων, με δεύτερο τον Κερέμ Καντέρ του Κολοσσού με 13.92% και τρίτο τον Βασίλη Μουράτο του Λαυρίου με 9.76%.

Για τη νέα αυτή διάκριση που γνώρισε ο Χεζόνια, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του «τριφυλλιού» τον περασμένο Φεβρουάριο, τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν ως τον πιο θεαματικό και τον πιο δημοφιλή παίκτη του πρωταθλήματος. Χαίρομαι πολύ να προσφέρω θέαμα στους φιλάθλους, αν και ήταν δύσκολο που φέτος έλειπαν από τα γήπεδα.

Είναι σίγουρα δύο σημαντικές διακρίσεις που με τιμούν ιδιαίτερα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μαζί με τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Basket League και να ολοκληρώσουμε με χαμόγελα τη χρονιά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»