Skip to main content

Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Η ώρα του πρώτου «τελικού» των play offs του Champions League με την Κράσνονταρ πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21/08, 22:00 Cosmote Sport 2) στο Καραϊσκάκη την ρωσική ομάδα με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της «Γηραιάς Ηπείρου».

Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια… συνταγή των προηγούμενων αναμετρήσεων με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα που μέχρι τώρα «δουλεύει» άψογα και μετά από 4 αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ!

Σε επίπεδο προσώπων, ο Πορτογάλος δεν ετοιμάζει εκπλήξεις, συγκριτικά με τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, δηλαδή τη ρεβάνς με την Πλζεν και τα δύο ματς με τους Τούρκους. 

Η πιθανότερη 11άδα: Ο Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Τσιμίκα στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, Σεμέδο με Μεριά στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι Μπουχαλάκης και Γκιλιέρμε, με τους Μασούρα και Ποντένσε στις πτέρυγες και οργανωτή τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Γκερέρο. 

Μοναδική αλλαγή που υπάρχει στην αποστολή που έχει ανακοινωθεί για το ματς αποτελεί η παρουσία του Σουντανί στη θέση του Κούτρη. 

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η ηχηρή παρουσία του κόσμου στο πλευρό του Ολυμπιακού, αφού 32.000 οπαδοί των Πειραιωτών αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.