Skip to main content

Ολυμπιακός: «Τελειώνουν» Μανιάτης, Φιγκέιρας, επιστρέφει ο Σαλίνο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Προ των πυλών» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ραγδαίες. Μανιάτης και Φιγκέιρας ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται, ενώ κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει ο Σαλίνο!

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στους Πειραιώτες, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από το Champions League. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», καθώς η συμφωνία μαζί του έκλεισε οριστικά από χθες το βράδυ και ήδη ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Στο μεταξύ, ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ειδοποιήθηκε από τους διοικούντες να επιστρέψει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν βρήκε ακόμη ομάδα και θα πάρει την θέση του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος αν και αποκτήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν από το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, αν και πρόσφατα επέστρεψε από τη Σταντάρ Λιέγης όπου είχε δοθεί δανεικός.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.