Skip to main content

Καλλονή: Νέος προπονητής ο Θεοδωρίδης

Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα είναι ο νέος προπονητής της Καλλονής όπως ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Λέσβου.

Στο μέχρι πρότινος συνεργάτη του Βαγγέλη Βλάχου αποφάσισαν οι διοικούντες την ομάδα να αναθέσουν το δύσκολο έργο να διατηρήσει την Καλλονή στα σαλόνια της Super League, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «μεγάλη τιμή».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Προπονητής της Καλλονής μας για τη νέα σεζόν θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης! Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μας παίρνει φέτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο μας. Στον νέο μας προπονητή ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»

Στις δηλώσεις του ο 48χρονος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα σημαντική ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε μια σεζόν που διαφαίνεται απαιτητική και ζητά από όλους μας σοβαρότητα και συγκέντρωση. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα δουλέψουμε υπεύθυνα και στοχευμένα, φροντίζοντας τόσο για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών όσο και για όλης της ομάδας. Η πραγματοποίηση του στόχου μας αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων από τις ακαδημίες μας θα είναι το κύριο μέλημά μας για τη φετινή περίοδο».