Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Σα σε προπόνηση ο Ολυμπιακός (3-0 τον Παναιτωλικό)

Το εκτεταμένο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν εμπόδισε τους «ερυθρόλευκους» να «καθαρίσουν» από το πρώτο ματς των «16» με τον Παναιτωλικό την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραοώτες επικράτησαν με 3-0 στο Αγρίνιο, μετατρέποντας σε… ρουτίνα τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

Στο 12’ ο Χασάν έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μελίσσα, ωστόσο, οκτώ λετπά μετά, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Μπρούμα στο «παραθυράκι» του Μελίσσα, μετά από εξαιρετική συνεργασία των Μπουχαλάκη, Χολέμπας και ασίστ του Βρουσάι.

Στο 50’ ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μπρούμα (κόντραρε το σουτ του στους αμυντικούς) και Τιάγκο Σίλβα (πλασέ πάνω από τα δοκάρια), ενώ στο 58’ ο Μαλής πρόλαβε την ύστατη ώρα τον Χασάν προτού «εκτελέσει» για το 2-0.

Η υπόθεση πρόκριση ουσιαστικά τελείωσε στο 65’, με το 2-0 που πέτυχε ο Βρουσάι, μετά την ασθενή απόκρουση του Μελίσσα στο πλασέ του Χασάν  με κοντινό πλασέ.

Στα λεπτά που απέμειναν ο Ολυμπιακός έκανε απλή «διαχείριση» του προβαδίσματός του, με τους Αγρινιώτες να χάνουν μία καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο 83’ με το πολύ καλό σουτ του Ντάλσιο, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Την τελική… πινελιά στον αγώνα, ωστόσο, έβαλε ο Σισέ στο 85’ με ωραία κεφαλιά στη γωνία της εστίας του Μελίσσα, έπειτα από καλοχτυπημένο φάουλ του Πέπε, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Ολυμπιακού.