Skip to main content

«Ομάδα ηλιθίων» αποκαλεί ο Τύπος την Εθνική Αγγλίας

Μια Εθνική ομάδα ηλιθίων, πρωταγωνιστές μιας αξιολύπητης αποτυχίας: ο βρετανικός Τύπος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον των «τριών λιονταριών», που χθες, εναντίον της Ισλανδίας, υπέστησαν τη «χειρότερη ταπείνωση όλων των εποχών».

Αυτή είναι η κρίση όλων των Άγγλων σχολιαστών, οι οποίοι θέτουν υπό κατηγορία τους πάντες στην Εθνική ομάδα ξεκινώντας με τον προπονητή Ρόι Χότζσον.

«Ο Χότζσον παραιτήθηκε από ντροπή» γράφουν οι Times και συνεχίζουν: «Μετά από 959 διεθνείς αγώνες ήταν η πιο ταπεινωτική ήττα στην ιστορία της Αγγλίας, που ηττήθηκε από ένα έθνος 333 χιλιάδων πολιτών, καθοδηγούμενο από έναν οδοντίατρο», όπου οδοντίατρος είναι ο τεχνικός των «ψαράδων», Χέιμιρ Χάλμγκρισον.

Στο ίδιο μήκος κύματος, επίσης, κινούνται τόσο ο Independent («Η μεγαλύτερη ταπείνωση της Αγγλίας») όσο και ο Guardian («Η Αγγλία εξήλθε ταπεινωμένη»).

Η Mirror παίζει με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση («Brrrexit»), ενώ η Sun επέλεξε ένα παιχνίδι λέξεων, γράφοντας για «Wallies Ice».