Skip to main content

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Καρσελά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έφτασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στην Αθήνα ο Μεχντί Καρσελά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός εξτρέμ της Γρανάδα θα περάσει αύριο από τις καθιερωμένες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Εκτός απρόοπτου ο 28χρονος άσος θα αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου μετά τους Εμάνουελ Εμενίκε, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Σπύρο Ρισβάνη, Λεονάρντο Κούτρη και Παπ Αμπού Σισέ.

Ο παίκτης θα στοιχίσει στον Ολυμπιακό περίπου 2.5 εκ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τριετούς διάρκειας (2+1). 

Στο μεταξύ ο Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται από σήμερα στο Βέλγιο κι από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.