Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία (1-1) για Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης

Στην Τρίπολη θα λύσουν τις… εκκρεμότητες που προέκυψαν μετά το 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ηρακλής, με την αρκαδική ομάδα να έχει πάντως τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς της επόμενης Τρίτης (27/1).

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω της ανάρτησης πανό με συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Μποροβήλου.

Το ίδιο συνέβη και στην έναρξη της επανάληψης, όταν τα πανό τοποθετήθηκαν πάλι στα κάγκελα του σταδίου και ο Καβαλιώτης διαιτητής Σταύρος Μάνταλος απαίτησε να αποσυρθούν, με αποτέλεσμα να προκληθεί νέα καθυστέρηση.

Oι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49΄, όταν μετά από κακή έξοδο του Χουάντερσον ο Γκοϊάν έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα για το 0-1 υπέρ της αρκαδικής ομάδας.

Η ισοφάριση για τον «Γηραιό» ήρθε στο 79΄: από σέντρα του Μπουκουβάλα ο Περόνε κέρδισε  την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε  στον Κυριακίδη κι εκείνος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν πάντως να πάρουν και τη νίκη καθώς έχασαν δύο ευκαιρίες στο 80ό και 82ο λεπτό, αρχικά με τον Θεοδωρόπουλο να προλαβαίνει τον Περόνε πριν ο Αργεντίνος πλασάρει και ύστερα όταν από σέντρα του Τσιλιγκίρη ο Περόνε με προβολή έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.