Skip to main content

Κύπελλο… προ κορωνοϊού θα εισηγηθεί η Super League στην ΕΠΟ

Τη διεξαγωγή του Κυπέλλου με τη μορφή που είχε προ κορωνοϊού αποφάσισε να εισηγηθεί στην ΕΠΟ η Super League, στη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης του συνεταιρισμού.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να εισηγηθεί τη διεξαγωγή του Κυπέλλου της σεζόν 2021/2022 όπως υπήρχε πριν την έναρξη της πανδημίας, δηλαδή με τη συμμετοχή όλων των επαγγελματικών ομάδων (Super League, Super League 2 και Football League), αλλά και των κυπελλούχων των ΕΠΣ.

Εκτός αυτού αποφασίστηκε να εισηγηθούν στην ΕΠΟ την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Κ19, παίζοντας μόνο αγώνες του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.»