Skip to main content

Νέα ανατροπή η Ρεάλ και… 2-2 με την Αναντολού

Κάτι που πριν από μία εβδομάδα φάνταζε απίθανο, μέσα σε 48 ώρες δείχνει πιο εφικτό από ποτέ! Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε «εφτάψυχη» και στην δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και με το τελικό 82-76 στο Game 4 των play off της Euroleague, μετέτρεψε τος εις βάρος της 2-0 σε 2-2 και, πλέον, τα πάντα θα κριθούν στο πέμπτο ματς που θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «μερένγκες» βρίσκονται, πλέον, ενώπιον ενός ιστορικού ρεκόρ, καθώς έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά των play off, θα έχουν την ευκαιρία στην Πόλη σε πέντε ημέρες, να γίνουν η πρώτη ομάδα στα χρονικά της διοργάνωσης που θα επιστρέψει από το εις βάρος της 0-2 και να παίρνει το «εισιτήριο» σε Final-4.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, όπως έγινε και το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έκανε και πάλι την ανατροπή στο τέλος και με το 82-76 (βρέθηκε να χάνει με -11 στην 3η περίοδο) ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά με τους Τούρκους και με την ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψει στην Πόλη για το θαύμα!

Κορυφαίος των νικητών και «οδηγός» της ανατροπής στην 4η περίοδο ήταν ο Ουσμάν Γκαρούμπα με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ σπουδαία δουλειά από την περιφέρεια έκανε ο Τζέισι Κάρολ με 20 πόντους και 4/7 τρίποντα.

Από τους Τούρκους που σε δύο ματς έπαθαν black out στο τελευταίο 10λεπτο ξεχώρισαν οι Σέιν Λάρκιν (22π.) και Ροντρίγκ Μπομπουά (23π.).