Skip to main content

Euroleague: Ένα βήμα πριν από το Final 4 η Μπαρτσελόνα με «διαστημικό» Ντέιβις

Ένα βήμα μακριά από το Final 4 της Euroleague της Κολωνίας απέχει, πλέον, η Μπαρτσελόνα, η οποία «απάντησε» στο πρώτο break της Ζενίτ με δικό της «σπάσιμο» της έδρας, επικρατώντας στην Αγία Πετρούπολη με 78-70.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το σοκ που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», νίκησε πολύ δύσκολα στο δεύτερο παιχνίδι στην παράταση κι απόψε με την δεύτερη σερί επικράτησή της επί των Ρώσων πήρε προβάδισμα στη σειρά με 2-1, κάτι που σημαίνει πως απέχει μία νίκη από το να προκριθεί στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης.

Η «Μπαρτσα» είχε σε μεγάλη βραδιά στο Came 3 της σειράς τον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Εκτός του Αμερικανού σέντερ, οι Καταλανοί είχαν σε πολύ καλό βράδυ και τον Κούριτς με 13 πόντους, ενώ 6 ασίστ μοίρασε ο Νικ Καλάθης.

Κορυφαίος για το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ, που δεν είχε στη διάθεσή του τους Πονίτκα και Γκουντάιτις, ήταν ο Μπάρον με 19 πόντους, ενώ στους 14 σταμάτησε ο Πόιθρες.