Skip to main content

Μαραντόνα: «Ευλογημένο όνειρο», το τρέιλερ της νέας σειράς της Amazon

«Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών» αναφέρεται στη σειρά «Μαραντόνα: ευλογημένο όνειρο».

Η Amazon Prime Video κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας, πολυαναμενόμενης βιογραφικής σειράς που ανιχνεύει την προσωπική κι επαγγελματική ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 60 ετών.

Η παραγωγή, που θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους σε περισσότερες από 240 χώρες, γίνεται από την BTF Media, σε συμπαραγωγή με την Dhana Media και την Latin We.

Το βιογραφικό γυρίστηκε στην Αργεντινή, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουρουγουάη και το Μεξικό, αποτελείται δε από 10 επεισόδια μίας ώρας το καθένα που αφηγούνται τις βασικές στιγμές στη ζωή και την καριέρα του θρύλου της Αργεντινής.

Η ιστορία του Ντιέγκο ξεκινά από την ταπεινή προέλευση στη Βίλα Φιορίτο, μια γειτονιά νότια του Μπουένος Άιρες, μέχρι την αφοσίωσή του στην Ευρώπη, πρώτα στην Μπαρτσελόνα και μετά στη Νάπολη, ενώ διηγείται το βασικό ρόλο του στην προσπάθεια να φέρει στην Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο (1986, Μεξικό) και να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τους «παρτενοπέι».

Οι ηθοποιοί Ναζαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκόλντσμιντ θα υποδυθούν τον Μαραντόνα στις διάφορες φάσεις της ζωής του.

Η Τζουλιέτα Καρντινάλι και η Λάουρα Εσκιβέλ ενσαρκώνουν αντίστοιχα το ρόλο της Κλαούντια Βιγιαφάνε, μητέρας των θυγατέρων του Ντάλμα και Τζανίνα, την οποία παντρεύτηκε το 1989 και από την οποία χώρισε λίγο περισσότερο από δέκα χρόνια αργότερα.

Το καστ συμπληρώνουν οι Μερσέντες Μορά, Πέπε Μόνχε και Πίτερ Λαντσάνι.