Skip to main content

Χιμένεθ: «Δεν ξέρω αν και τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Θέμα προπονητή προέκυψε ξαφνικά στην ΑΕΚ, καθώς με δηλώσεις του στην «Marca» ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης και την επόμενη περίοδο.

Πρόσφατα από την ΠΑΕ, αλλά και από τα λεγόμενα του ίδιου του Ισπανού τεχνικού, φάνηκε πως οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Η διοίκηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού και όλοι πίστευαν ότι η υπόθεση είχε κλείσει.

Ο Χιμένεθ, όμως, «άναψε φωτιές» με τα λεγόμενά του στην ισπανική εφημερίδα: «Υπάρχει η οψιόν για μία ακόμη χρονιά, αλλά δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω» είπε ξεκάθαρα ο προπονητής της ΑΕΚ και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις. Επίσης υπογράμμισε πως θεωρεί πάρα πολύ δύσκολο να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους» και ο Σέρχιο Αραούχο.

«Είμαι καλά στην Ελλάδα. Αισθάνομαι ότι με σέβονται ως τεχνικό. Θα επέστρεφα στην Ισπανία γιατί έχω αφήσει πολλά πράγματα, αλλά αυτό θα συμβεί όταν θα υπάρχει σωστό πλάνο. Στην Ισπανία υπάρχει περισσότερη έλλειψη σεβασμού στο επάγγελμα του προπονητή», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αραούχο:

«Για εμάς, σίγουρα, είναι πολύ σημαντικός. Είναι πολύ αγαπητός εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει. Πρέπει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και μετά θα δούμε τι θα αποφασίσει η ομάδα. Αυτός ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει. Του το έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία που έχει ξανά. Η Λας Πάλμας είναι σημαντική ομάδα, θα είναι ηλίθιος εάν δεν εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα ευκαιρία».