Εξιτήριο έλαβε σήμερα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι από το νοσοκομείο της Ρώμης που νοσηλευόταν, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.
Ο παλαίμαχος άσος της Ρόμα, συνεργάτης πια του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Εθνική Ιταλίας, θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του..
Η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε μετά από τέσσερις ημέρες, γι΄ αυτό κι έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο λοιμωδών νοσημάτων «Λατζάρο Σπαλαντσάνι», όπου είχε διακομιστεί.
Η Εθνική Ιταλίας αντιμετώπισε μία μεγάλη έξαρση κρουσμάτων κατά το τελευταίο διεθνές «παράθυρο» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, καθώς συνολικά 15 μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό της Covid-19.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












