Skip to main content

«Διπλός» για 7η φορά στα 8 τελευταία ματς ο Έβανς

Νίκη που το διατήρησε την τετράδα πήρε το Περιστέρι, με 71-61, επί του Ρεθύμνου, ενώ όνειρα για την 4η θέση κάνει και ο Ήφαιστος Λήμνου μετά την επικράτηση επί του Πανιωνίου με 79-74.

Οι Περιστεριώτες άφησαν… στην άκρη την κούραση από τα διαδοχικά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη κι έφτασαν στο 10-5, την ώρα που οι Κρητικοί γνώρισαν την 8η ήττα σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το γήπεδό τους, όπου έχουν 6 νίκες σε 7 ματς.

Ηγέτης των νικητών ήταν ο Στίβεν Γκρέι, ο οποίος έπαιξε 28 λεπτά και πέτυχε 20 πόντους από 1/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 6/6 βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και κέρδισε 5 φάουλ.

Με τον Σον Έβανς «διπλό» για 7η φορά στα τελευταία 8 ματς, ο Ήφαιστος νίκησε τον Πανιώνιο (79-74) και έμεινε κοντά στην πρώτη τετράδα.

Ήταν η 9η νίκη για τους νησιώτες σε 15 αγωνιστικές, με τον Πανιώνιο να «πέφτει» στο 6-9. Σε τρομερή κατάσταση ο Σον Έβανς, έγραψε το έβδομο double-double του στα τελευταία οκτώ ματς με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός έκανε τη διαφορά με την αποτελεσματικότητά του κοντά στο καλάθι και συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς στη φροντ λάιν του Ηφαίστου.