Skip to main content

Μοιρασιά στη Ριζούπολη για Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ματς της Ριζούπολης μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Ο αγώνας ήταν σημαντικός κυρίως για τον ΟΦΗ, που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από Παναιτωλικό και Λάρισα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο άγγιξαν τρεις φορές το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βάτερμαν.

Στο 1ο λεπτό σουτ του Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, στο 3΄ ο Μαρινάκος με τάκλιν πρόλανε τελευταία στιγμή τον Κολ, ενώ στο 4΄ καρφωτή κεφαλιά του Λισγάρα μετά από εκτέλεση κόρνερ απέκρουσε ο Βάτερμαν.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη τελική προσπάθεια στο 42΄ με τον Σακόρ, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ.

Αντίθετα, οι Κρήτες μπήκαν πιο αποφασιστικά στην επανάληψη αλλά την πρώτη ευκαιρία έχασε πάλι ο Απόλλωνας, όταν στο 54΄ ο Μαρκ Φερνάντεθ μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή για να σώσει και πάλι ο Βάτερμαν.

Η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε να φθάσει στην δεύτερη τελική της προσπάθεια στον αγώνα μόλις στο 82΄, όταν κεφαλιά του Σαρδινέρο, έφυγε άουτ.