Skip to main content

Η «Τόρο» πήρε το ντέρμπι και ονειρεύεται Ευρώπη

Μια ψυχωμένη και δυνατή Τορίνο, νίκησε με 2-0 τη Μίλαν στην πρωτεύουσα του Πιεμόντε και την «έριξε» στην έβδομη θέση της κατάταξης, βγάζοντάς την προς το παρόν εκτός Ευρώπης!

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 56 βαθμούς, όμως η «γκρανάτα» πλεονεκτεί των «ροσονέρι» και είναι εκείνη έκτη, που σημαίνει πως κατέχει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο 56΄ ο Κεσί έσπρωξε τον Μπελότι στην περιοχή, ο Μάρκο Γκουίντα έδειξε τα 11 βήματα και το «θύμα» άνοιξε το σκορ στο 58΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 69΄ ο Άλεξ Μπερενγκουέρ.

Στο 81΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αρχηγός της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, που χειροκρότησε ειρωνικά απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Φελίπε Καϊσέδο, η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα της Σαμπντόρια, για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Ο άσος από τον Ισημερινό έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του (3΄, 19΄) και οι γηπεδούχοι, που στο 45΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραμίρες, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Κουαλιαρέλα στο 57΄.