Skip to main content

Γυμναστική: Συνάντηση Βασιλειάδη με Πετρούνια

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συνάντησε στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΕΓΟ, Θανάση Βασιλειάδη και τον πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια.

Ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ συνεχάρη τους δύο άνδρες για τις πρόσφατες επιτυχίες στο Ευρωπαϊκό του Κλουζ, ενώ τους διαβεβαίωσε για την υποστήριξη της Πολιτείας στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Εθνικών ομάδων, ενόψει των παγκόσμιων πρωταθλημάτων που ακολουθούν.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανησυχίες των αθλητών των Εθνικών ομάδων και παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική γυμναστική.

Από την πλευρά του υφυπουργού δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα, θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε οι Εθνικές ομάδες των αθλημάτων της γυμναστικής να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα παγκόσμια πρωταθλήματα του φθινοπώρου.

Ακόμη, κατέστησε σαφές ότι η προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Αθήνας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, για όσο διάστημα χρειαστεί ακόμη.