Skip to main content

Δεν προπονήθηκαν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Νέα αποχή από τις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν γυμνάστηκαν σήμερα ενώ το ίδιο θα συμβεί και την προσεχή Τετάρτη, όπως ανακοίνωσαν.

Η σημερινή συνάντηση των «πρασίνων» με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, ήταν άνευ αποτελέσματος, αφού οι υποσχέσεις του παλαίμαχου άσου των «πρασίνων» δεν βρήκαν σύμφωνους τους παίκτες.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια και συμφώνησαν να μην προπονηθούν ούτε σήμερα ούτε την Τετάρτη, αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης, αφού για αύριο έχουν ρεπό.

Μετά την απόφαση των παικτών, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε:

«Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.»