Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Ισόπαλες Βέροια και Καλλονή

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και στην Καλλονή (1-1), με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρώτος γύρος τελείωσε για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μην φτάνουν στο «τρίποντο» σε δεύτερο σερί ματς στην έδρα τους (προηγήθηκε η ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό), ενώ για το συγκρότημα της Λέσβου η σημερινή ήταν η 4η ισοπαλία στα 5 τελευταία ματς, ενώ συμπλήρωσε 8 συνεχόμενα χωρίς «τρίποντο».

Κοντά στο γκολ έφτασε πρώτη η Βέροια, με το βολέ του Μπατιόν στο 7΄ να στέλνει τη μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και άουτ.

Ένα λεπτό μετά, το λάθος του Κεϊτά έξω από την περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον Μπεν να βγάλει σέντρα ακριβείας στην περιοχή, όπου ο Καλτσάς δεν είχε κανένα πρόβλημα με κοντινό πλασέ να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους (1-0).

Η απάντηση της Καλλονής ήταν άμεση και στο 16΄ με την κεφαλιά του Χουάνμα, μετά την εκτέλεσε κόρνερ του Μίνγκα, το παιχνίδι ήρθε στα ίσια.

Η «βασίλισσα» του Βορρά είχε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, για να φτάσει στη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Μοιραίος» παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Καλτσάς, ο οποίος στο 67΄ σημάδεψε το δοκάρι του Χογκ, ενώ εννέα λεπτά αργότερα βγήκε τετ-α-τετ με το γκολκίπερ της Καλλονής, αλλά έχασε το κοντρόλ και τη μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει το «τρίποντο» στην ομάδα του.