Skip to main content

Σάρι: Αδύνατη η αντικατάσταση του Αζάρ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, πιστεύει ότι θα ήταν «αδύνατον» να αντικατασταθεί ο Εντέν Αζάρ, σε περίπτωση που ο Βέλγος διεθνής μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόλις χθες το βράδυ ο άσος των «μπλε» έκανε τις εξέδρες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να παραληρούν με την εμφάνισή του και τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στη νίκη της ομάδας του με 2-0 για το πρωτάθλημα.

Ο φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος της «βασίλισσας» άνοιξε το σκορ στο 24΄ με ένα συγκλονιστικό σόλο και αφού πέρασε πέντε αντιπάλους, ενώ το έκλεισε ελάχιστα πριν τη λήξη της συνάντησης διαδρομής πριν σφραγίσει τα σημεία στα τελικά στάδια καθώς η Τσέλσι κινήθηκε στο τρίτο στο τραπέζι.

Ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων παραδέχτηκε ότι ο Αζάρ είναι αναντικατάστατος. «Σημείωσε ένα απίστευτο γκολ, το πρώτο γκολ είναι πραγματικά ένα απίθανο τέρμα. Όταν είναι σε θέση να παίξει για την ομάδα όπως στους δύο τελευταίους αγώνες, φυσικά είναι πιο εύκολο για μας», δήλωσε ο Σάρι.

«Επίσης, είναι αδύνατον να βρούμε έναν άλλο Αζάρ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης, το επίπεδο είναι τόσο υψηλό», πρόσθεσε. Ο Αζάρ έχει πετύχει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, τα 16 απ΄ αυτά στην Premier League.