Skip to main content

Η Ρεάλ πλήρωσε την Μπενφίκα και επαναφέρει τον Μουρίνιο στη Μαδρίτη

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ξανακάτσει στον πάγκο της Ρεάλ μετά από δεκατρία ολόκληρα χρόνια.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ανάσα από την επιστροφή του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που αυτή την στιγμή ανήκει στην Μπενφίκα αναμένεται να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα μετά από δεκατρία χρόνια, καθώς όπως αναφέρουν τα media στην Ιβηρική, η Ρεάλ πλήρωσε την ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του special one.

Ο Μουρίνιο είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για να βάλει τάξη στο χάος που προέκυψε φέτος μετά την αποχώρηση του Κάρλος Αντσελότι.

Ο έμπειρος κόουτς στην πρώτη του θητεία στους ”μερένχες” κατέκτησε σε μια τριετία ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ Ισπανίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.