Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Λάζαρος Ρότα, τη στιγμή των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστειλε το δικό του μήνυμα για την ψυχική υγεία με αφορμή την τραγική αυτοκτονία των δύο 17χρονων κοριτσιών στην Ηλιούπολη, αποδεικνύοντας το ήθος του.
Σε δηλώσεις του μετά τη φιέστα της ΑΕΚ για την απονομή του πρωταθλήματος, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής σημείωσε: «Θέλω να πω κάτι που δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό. Είναι πολύ άσχημο να ζούμε σε μια κοινωνία που χάνονται με τέτοιο τρόπο νέες ζωές. Ζούμε σε μια εποχή που βλέπεις κόσμο που νομίζεις ότι είναι χαρούμενος και δυνατός, δίχως κανείς να καταλαβαίνει πως είναι μέσα τους. Αναφέρομαι στις αυτοκτονίες των κοριτσιών» είπε ο Λάζαρος Ρότα και συνέχισε:
«Ζούμε σε εποχή που ο κόσμος είναι εξαντλημένος, που προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο ότι είναι καλά και δυνατός. Ίσως θα έπρεπε κι εμείς όταν ρωτάμε κάποιον αν είναι καλά, να το εννοούμε αληθινά. Ίσως έτσι ο άνθρωπος που ρωτάμε να μην αισθάνεται ότι είναι βάρος, αλλά ότι κάποιος τον νοιάζεται πραγματικά. Μια τέτοια κίνηση, μια ομιλία, μια αγκαλιά μπορεί να είναι η αιτία στο να σωθούν ζωές.
Και κάτι τελευταίο. Θέλω να αναφερθώ σε όλους αυτούς που παλεύουν πραγματικά μέσα τους. Να μην πάρουν μια απόφαση που είναι μόνιμη και χωρίς γυρισμό για ένα πόνο που μπορεί να ξεπεραστεί».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












