Skip to main content

Super League: Νίκη παραμονής για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που νίκησε με το εμφατικό 3-0 τη Λάρισα στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστική.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Κέρκυρας με τη Λαμία και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και το παιχνίδι λιγότερο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 11ο λεπτό. Ο Αλμπάνης με ωραία ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Ελμπάζ, ο Ισραηλινός «σημάδεψε» από πολύ κοντά το δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Κονέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 66΄ και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη: ο Ναδάλες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Αλμπάνης κατέβασε την μπάλα αλλά σούταρε αδύναμα, όμως η μπάλα… τσουλώντας πέρασε από τον Μπόζοβιτς και κάτω από τα πόδια του Φατιόν και κατέληξε στα δίχτυα.

Εξι λεπτά αργότερα (72΄), ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε διαστάσεις στη νίκη του Απόλλωνα.