Παρών στο ΣΕΦ, για τον αγώνα Ολυμπιακού-Μονακό για τα play-off της Euroleague, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχοντας όμως στο πλευρό του και τον θρύλο του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι γνωστός φίλος του μπάσκετ και του Ερυθρού Αστέρα, ενώ συνηθίζει να δίνει το «παρών» σε παιχνίδια της EuroLeague.
Έτσι λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Σέρβο τενίστα να κάθεται στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στις εξέδρες του ΣΕΦ για τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό που διεκδικούν ένα εισιτήριο για το Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Euroleague
Celebrity rows are filled with stars tonight. ✨@Giannis_An34 & @DjokerNole have joined the show! pic.twitter.com/J6nTAmuNLB
— EuroLeague (@EuroLeague) April 30, 2026
Στιγμιότυπα με τους δύο αστέρες


Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












