Skip to main content

Τέλος ο Μαλεζάς από την ΑΕΛ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο Σάββας Παντελίδης 

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λίγα ώρα μετά το τέλος του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (2-2), η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλεζά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας της με τον προπονητή, Στέλιο Μαλεζά και τους συνεργάτες του. Τους ευχαριστούμε για την ειλικρινή συνεργασία, τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην προπονητική τους καριέρα», κοινοποίησε ο σύλλογος.

Ο Μαλεζάς είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Πετράκη στα μέσα Οκτωβρίου κι οδήγησε τη θεσσαλική ομάδα σε εννέα αγώνες, με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία κι επτά ήττες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί στους «βυσσινί» είναι ο Σάββας Παντελίδης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.