Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με γκολ των Πάντοβιτς και Μλαντένοβιτς η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στην αποψινή μονομαχία στο Περιστέρι, καθώς επιβλήθηκε επί του Ατρομήτου με 2-1, έκανε το 2/2 και έβαλε πλώρη για την πρώτη τετράδα της League phase του Κυπέλλου Ελλάδος που οδηγεί στα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας.

Το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ βρέθηκε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Μπάκου στο 36′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι ”πράσινοι” κατάφεραν να αντιδράσουν και με την έναρξη του δευτέρου μέρους να ισοφαρίσουν. Ο Τσιριβέγια πάσαρε κάθετα και ο Πάντοβιτς αφού πέρασε τον αντίπαλο κίπερ έφερε το παιχνίδι στα ίδια.

Οι φιλοξενούμενοι στο 67′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα όταν μετά από νέα ασίστ του Τσιριβέγια, ο Μλαντένοβιτς με υπέροχο πλασέ χάρισε την νίκη στον Παναθηναϊκό.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.