Μια κεφαλιά του Χάρι Μαγκουάιρ σφράγισε μια συναρπαστική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, τερματίζοντας τα 9 χρόνια χωρίς νίκη στο Άνφιλντ.
Η Λίβερπουλ, η οποία έχει πλέον χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έπεσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Η Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για πρώτη φορά επί των ημερών του Ρούμπεν Αμορίμ, ανέβηκε στην ένατη θέση με 13 βαθμούς.
Ο Μπράιαν Μπεμό άφησε άναυδο το κοινό στο Άνφιλντ σκοράροντας ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα, από προσπάθεια του Αμάντ Ντιαλό.
Ο Κόντι Χάκπο είχε τρία (!) δοκάρια πριν τελικά ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό, μετά από σέντρα του Φεντερίκο Κιέζα, αλλά ο Μαγκουάιρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 84ο λεπτό.