Skip to main content

Ισραηλινά ΜΜΕ: Θα διακοπεί η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα μέχρι νεωτέρας

REUTERS/Stringer

Τι μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Ισραήλ θα διακόψει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα μέχρι νεωτέρας, αναφέρουν δημοσιεύματα του ισραηλινού Τύπου, αφού η ισραηλινή κυβέρνηση κατηγόρησε τη Χαμάς ότι παραβιάζει την κατάπαυση του πυρός.

Παράλληλα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε αρκετούς ένοπλους Παλαιστίνιους τρομοκρατικούς πράκτορες που πλησίασαν στρατεύματα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα σήμερα.

Ο πυρήνας των ενόπλων διέσχισε την λεγόμενη «Κίτρινη Γραμμή» — από την οποία ο στρατός αποσύρθηκε σύμφωνα με τους όρους της τρέχουσας εκεχειρίας — στην Μπέιτ Λαχία της βόρειας Γάζας και «αποτελούσε άμεση απειλή για τις δυνάμεις», αναφέρει ο στρατός.

«Σύμφωνα με τη συμφωνία», πραγματοποιήθηκε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον των ενόπλων «για την εξάλειψη της απειλής», αναφέρει ο Ισραηλινός Στρατός Άμυνας.

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίθεση.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Times of Israel 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.