Μια κεφαλιά του Χάρι Μαγκουάιρ σφράγισε μια συναρπαστική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, τερματίζοντας τα 9 χρόνια χωρίς νίκη στο Άνφιλντ.
Η Λίβερπουλ, η οποία έχει πλέον χάσει τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έπεσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Η Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για πρώτη φορά επί των ημερών του Ρούμπεν Αμορίμ, ανέβηκε στην ένατη θέση με 13 βαθμούς.
Ο Μπράιαν Μπεμό άφησε άναυδο το κοινό στο Άνφιλντ σκοράροντας ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα, από προσπάθεια του Αμάντ Ντιαλό.
Ο Κόντι Χάκπο είχε τρία (!) δοκάρια πριν τελικά ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό, μετά από σέντρα του Φεντερίκο Κιέζα, αλλά ο Μαγκουάιρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λίβερπουλ σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 84ο λεπτό.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












