Skip to main content

Με Βιλντόσα αντί για Γκος στους τελικούς ο Ολυμπιακός

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 με τη Μονακό κι έκτοτε παραμένει εκτός προπονήσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χωρίς τον Γουίλιαμς-Γκος θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Greek Basketball League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε σήμερα στη θέση του τον Λούκα Βιλντόσα, μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γουίλιαμς-Γκος τραυματίστηκε στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 εναντίον της Μονακό (θλάση στο δεξί πόδι) κι έκτοτε παραμένει εκτός προπονήσεων.

Προκειμένου λοιπόν να έχει έναν γκαρντ παραπάνω, ο τεχνικός του Ολυμπιακού «θυσίασε» έναν ψηλό κι αυτός είναι ο Ράιτ.

Κατά συνέπεια, οι ξένοι της ομάδας στους τελικούς θα είναι οι, Λι, Βιλντόσα, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς και Φουρνιέ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.