Skip to main content

Βαριές κουβέντες από οπαδούς του Παναθηναϊκού σε παίκτες και Μπόλονι στο Κορωπί

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πέρασαν στο… ντούκου τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (4/03) αντιπροσωπεία των οργανωμένων μετέβη στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, όπου μίλησαν με «σκληρή γλώσσα» σε παίκτες και τεχνικό τιμ,

Οι φίλαθλοι πήγαν με «άγριες»« διαθέσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κι αφού διέκοψαν το πρόγραμμα τα «έψαλλαν» στους ποδοσφαιριστές και στο τιμ του Μπόλονι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «βαριές» κουβέντες αφορούσαν κατά κύριο λόγο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ρουμάνο τεχνικό.
Η κατάσταση στα «πράσινα» αποδυτήρια δεν είναι καθόλου καλή σε μία περίοδο που το «τριφύλλι» καλείται να παλέψει για τον ένα και μοναδικό στόχο που του έχει απομείνει και δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι σχέσεις αρκετών παικτών με το τεχνικό τιμ δεν είναι καθόλου καλές, έγινε μια προσπάθεια πριν από λίγο καιρό να «πέσουν ιι τόνοι», αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα έπεσε στο κενό. 

Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης σε όλο το αυτό το σκηνικό κι αν θα παρθούν άμεσα κάποιες αποφάσεις με… ορίζοντα την επόμενη περίοδο.