Η κάτοχος δύο τίτλων Grand Slam, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στους προημιτελικούς του Qatar Open (4/3, 19:00).
Το Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 6-7, 6-3) της Λευκορωσίδας, Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 8 στον κόσμο) και πήρε το «εισιτήριο» για την οκτάδα, όπου είχε ήδη προκριθεί η Σάκκαρη.
Η Μουγκουρούθα είχε κατακτήσει το Roland Garros του 2016 κι ένα χρόνο μετά το Wimbledon. Στην τελευταία συνάντησή τους, η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε αναδειχθεί νικήτρια με 7-5, 6-4, πριν μερικές εβδομάδες στο Αμπου Ντάμπι και πέρασε στους προημιτελικούς του τουρνουά.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












