Skip to main content

Πρωταθλητής στα… πρόστιμα ο Παναθηναϊκός

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Μόνο την εφετινή περίοδο το «τριφύλλι» θα έχει πληρώσει στην UEFA 278.750 ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με συνολικό πρόστιμο 34.500 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τον Παναθηναϊκό, για τον εντός έδρας αγώνα της 6ης Μαρτίου με τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ (3-2) στο πλαίσιο των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτή ήταν η ένατη χρηματική ποινή για τους «πράσινους» στα εφετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, με το συνολικό ύψος να φτάνει στις 278.750 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 το «τριφύλλι» τιμωρήθηκε για αγώνες του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επίσης εννέα φορές, πληρώνοντας συνολικά 464.500 ευρώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.