Skip to main content

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης υπερέβη τα 5,92 μ. στο μίτινγκ του Λοτζ, στην Πολωνία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μόλις οκτώ ημέρες διήρκεσε το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Εμμανουήλ Καραλής με επίδοση 5,90 μέτρα, στο μίτινγκ της Κάεν (31/1).

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βελτίωσε απόψε (8/2) την επίδοσή του στον κλειστό στίβο καθώς υπερέβη τα 5,92 μ. στο μίτινγκ του Λοτζ, στην Πολωνία.

Ο Καραλής υπερέβη τα 5,92 μ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και στη συνέχεια δοκίμασε στα 6,02 μέτρα, όπου είχε άκυρα αλλά πολύ καλά άλματα.

Τα ύψη που ξεπέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη και 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.