Skip to main content

Δύο αγωνιστικές στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ

Η ποινή επιβλήθηκε λόγω της ρίψης κροτίδας από οπαδό της στο παιχνίδι πρωταθλήματος στον Βόλο, την περασμένη Κυριακή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ ποινή διεξαγωγής δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές στην OPAP Arena, εξαιτίας της «πυροδότησης και ρίψης κροτίδας από οπαδό της» στον αγώνα της με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Βάσει του νόμου το παράπτωμα επιφέρει τιμωρία μίας αγωνιστικής, η οποία διπλασιάζεται επειδή οι «κιτρινόμαυροι» ήταν υπότροποι γι΄ ανάλογο περιστατικό στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στις 26 Οκτωβρίου.

Η Ένωση θα εκτίσει την ποινή στις αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας με την Καλλιθέα την προσεχή Κυριακή (12/1, 18η αγωνιστική) και τον Παναιτωλικό (Σάββατο 25/1, 20ή αγωνιστική).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.