Skip to main content

Στο Βόλο κλείνει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Η 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται απόψε (1/3, 19:30) με την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού σταδίου, ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό, που θα επιδιώξει επιστροφή στις νίκες μετά από δύο αγώνες.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να θεωρείται σίγουρο ότι θα ξεκουράσει παίκτες, λόγω της προσπάθειας στο Αϊντχόφεν, αλλά η θεσσαλική ομάδα, χωρίς βαθμολογικό άγχος χάρη στις δύο τελευταίες νίκες της, θα παίξει ελεύθερα.

Ο Βόλος έχει ήδη φτάσει στους 30 βαθμούς, κάνοντας ήδη καλύτερη σεζόν από την πρώτη του (στην κατηγορία) περυσινή, που τελείωσε με 27 βαθμούς. Η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχε συνολικά δύο νίκες στα 16 προηγούμενα.

Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο παιχνίδι του νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας, καταγράφοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της ιστορίας του στη Σούπερ Λίγκα με δύο γκολ διαφορά.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση (στο 88ο λεπτό) επί της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, ενώ παρά την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη, παραμένει 12 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ. 

Στις μεταξύ τους συναντήσεις οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει τα δύο παιχνίδια στο Φάληρο με 5-0 και 4-1, ενώ στο Πανθεσσαλικό οι δύο ομάδες είχαν έλθει ισόπαλες 0-0 πέρυσι.

Τα τέσσερα από τα εννέα γκολ του Ολυμπιακού έχει πετύχει ο Ελ Αραμπί, ενώ το μοναδικό γκολ του Βόλου, με το οποίο μάλιστα προηγήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» φέτος, σημειώθηκε με πέναλτι.