Skip to main content

Ολυμπιακός: Χωρίς Λεάλι με Παναθηναϊκό

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ούτε στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκεται ο Νίκολα Λεάλι στο αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την κακή του εμφάνιση στη ρεβάνς των «16» του Europa League με τη Μπεσίκτας, ο Ιταλός τερματοφύλακας έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, δείγμα του ότι η καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» τελείωσε πρόωρα (έχει αποκτηθεί δανεικός από τη Γιουβέντους).

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας άφησε εκτός και τον Μάρκο Μάριν, τον ανέτοιμο Ούγκο Βιάνα και τον Παρέδες, που μάλλον και αυτός θα έχει πολύ σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό (αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.