Ο Γεβγκέν Σάκχοφ προπονήθηκε για δεύτερη κατά σειρά ημέρα χωρίς την παραμικρή ενόληση και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ουκρανός μέσος, που ξεπέρασε τη θλάση στο δικέφαλο, είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά της Ένωσης για τον αγώνα με τους «πράσινους».
Πλέον, το δίλημμα για τον Ισπανό τεχνικό της Ένωσης είναι με ποιον θα πλαισιώσει τον Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή, αφού ο Σιμάνσκι εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος (και με γκολ), αλλά ο Κρίστιτσιτς θεωρείται πως «ταιριάζει» περισσότερο ως δίδυμο.
Ο Πολωνός, πάντως, έχει προβάδισμα έναντι του Κρίστιτσιτς για να ξεκινήσει στο δίδυμο των μέσων, ενώ μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο έτερος Ουκρανός, ο Νταντσένκο, στη δεξιά πλευρά της άμυνας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












