Skip to main content

Η Ελλάδα νίκησε τις απουσίες στο φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο

Η «γαλανόλευκη» ομάδα έκανε μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο, όταν κράτησε τον αντίπαλο στους 7 πόντους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ νίκησε σε φιλικό αγώνα με 67-65 το Πουέρτο Ρίκο, στο κλειστό της Πυλαίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω με 10 πόντους στη λήξη της τρίτης περιόδου (48-58), αλλά έκανε την αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο κι ανέτρεψε την κατάσταση.

Όλα αυτά παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, καθώς οι Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Καλάθης και Λαρεντζάκης έμειναν στην Αθήνα.

Ο Τολιόπουλος παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο λόγω ενοχλήσεων στον δεξί ώμο, όπου και είχε τοποθετήσει πάγο.

Για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κορυφαίος ήταν ο Μήτογλου με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Παπαγιάννης μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.