Skip to main content

Θριαμβευτική η επιστροφή του Γκιώνη

Ο Έλληνας πρωταθλητής αφίχθη στην Ελλάδα τα ξημερώματα προερχόμενος από το Σεράγεβο

Με φανερή ικανοποίηση από μία ακόμα σημαντική κατάκτηση επέστρεψε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα ο Παναγιώτης Γκιώνης από το Σεράγεβο, όπου πανηγύρισε την έκτη Ολυμπιακή πρόκριση στην καριέρα του.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, πάνω από 15 άτομα βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Έλληνα πρωταθλητή. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) Κώστας Παπαγεωργίου, η μητέρα του και η αδελφή του με τα παιδιά της.

Τα ανίψια του Γκιώνη μαζί με φίλους τους κρατούσαν σημαιούλες και ανθοδέσμες, ενώ λουλούδια πρόσφερε και η ομοσπονδία.

«Θεωρώ ότι για να πετύχεις τέτοιους στόχους πρέπει να έχεις πολύ πείσμα και μεγάλη ψυχή. Κι εγώ κάποιες φορές δεν το πιστεύω ότι μπορώ ακόμα ν’ αγωνίζομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά πάντα νιώθω… πιο μικρός ηλικιακά, προετοιμάζομαι όπως πρέπει και προσέχω το σώμα μου για να μην έχω τραυματισμούς», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Τα Προολυμπιακά ίσως έχουν το μεγαλύτερο άγχος απ’ όλες τις διοργανώσεις. Και πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν φτάνεις στην τελευταία αναμέτρηση πριν από πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Εγώ το βράδυ της Παρασκευής δεν κοιμήθηκα. Πήγα να παίξω τον καθοριστικό ημιτελικό με τρεις ώρες ύπνο, αλλά ήξερα ότι ήταν ματς που μπορούσε να με πάει στον… παράδεισο και τα έδωσα όλα».