Skip to main content

Νίκη με σούπερ ανατροπή για τον Άρη στη Λαμία

Η ομάδα της Φθιώτιδας προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο αλλά οι «κίτρινοι» απάντησαν με τρία γκολ στην επανάληψη

Ο Άρης πέρασε με νίκη από το «Αθανάσιος Διάκος» επικρατώντας 4-2 με σούπερ ανατροπή της Λαμίας, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι θα περάτωναν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα με την πρώτη νίκη τους καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-0, όμως η μακεδονική ομάδα με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης πέτυχε τέσσερα γκολ κι έφτασε στην ολική ανατροπή.

Η Λαμία είχε πολύ πιο πειστική εικόνα στο πρώτο μέρος, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαρτίνεθ (12΄) και Τσιλούλη (16΄ δοκάρι και 20΄), για να γράψει το 1-0 στο 35΄ ο Τζανετόπουλος με ωραίο γυριστό σουτ από κεφαλιά-ασίστ του Σλίβκα.

Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 και ύστερα από συνεργασία Τσιλούλη και Μάλτσι ο τελευταίος διπλασίασε με κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα άλλαξε και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ των «κιτρινόμαυρων», που μείωσαν στο 46΄ με έξοχο σουτ Μορόν, ενώ ενώ στο 54΄ ο Ισπανός φορ πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 76΄ όμως ο ίδιος παίκτης από ασίστ του Φατόρε έκανε το 2-2, ενώ στο 78΄ ο Φατόρε υπέγραψε την ανατροπή με γυριστή κεφαλιά από σέντρα-σουτ του Μοντόγια, για να προσθέσει την τελική «πινελιά» ο Φετφατζίδης στο 89΄.