Skip to main content

Στις «16» της Μαδρίτης η Σάκκαρη

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε σε λιγότερο από μια ώρα την Αμερικανίδα Σλόαν Στίβενς

Η Σλόαν Στίβενς δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την Μαρία Σάκκαρη, που συνεχίζει να παίζει σταθερά σε υψηλό επίπεδο μετά την αλλαγή προπονητή κι εμφανίζει από αγώνα σε αγώνα το καλύτερο τένις της, εδώ και χρόνια.

Η Σάκκαρη νίκησε την Αμερικανίδα με 6-1, 6-3  και προκρίθηκε στις «16» του Mutua Madrid Open. Στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με τη νικήτρια του παιχνιδιού ανάμεσα στις Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια-Έμα Ναβάρο και με νέα νίκη θα βρεθεί στην έκτη θέση του Live Ranking, καθώς η Κίνγουεν Ζενγκ αποκλείστηκε στο β΄ γύρο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο σετ και με δύο διαδοχικά breaks στο 4ο και στο 6ο game, έφτασε στο 1-0 σε λιγότερο από μισή ώρα αγώνα (27 λεπτά).

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στο επόμενο σετ, με την Σάκκαρη να «σπάει» το σερβίς της Στίβενς στο πρώτο game. Η αντίπαλός τους αντέδρασε και έσβησε το χαμένο σερβίς με δικό της break, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο, παίζοντας ακόμα πιο εντυπωσιακά στη συνέχεια και με το σκορ στο 3-3 η Σάκκαρη έκανε νέο break για το 4-3, κράτησε το σερβίς της (5-3) και ξανάσπασε εκείνο της Στίβενς φτάνοντας σε μια εμφατική νίκη.