Skip to main content

Αήττητος παρέμεινε ο Βόλος στα πλέι άουτ

Η ομάδα της Μαγνησίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Ατρόμητο στη θεσσαλική πρωτεύουσα κι έκανε άλλο ένα βήμα για την παραμονή

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της.

Η θεσσαλική ομάδα παραμένει αήττητη από την αρχή της διαδικασίας και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην παραμονή, αφού προηγουμένως χρειάστηκε να επιστρέψει στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας δύο φορές.

Αποτέλεσμα που έφερε τους Θεσσαλούς ακόμη πιο κοντά στην παραμονή. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν δύο φορές, με τους Νίκο Αθανασίου (18’) και Κάρολ Αντζιέλσκι (70’ πέν.), ωστόσο η ομάδα του Χρήστου Κόντη -που δεν κέρδισε μετά από τρεις σερί επιτυχίες- ισοφάρισε ισάριθμες με τους Χουάν Μανουέλ Γκαρσία (45+2’) και Νεμάνια Γκλάβτσιτς (80’).

Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ των… γηπεδούχων. Στην απομάκρυνση της μπάλας Αγκιμπού Καμαρά και Αντζιέλσκι έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Αθανασίου που ήταν ο τελικός αποδέκτης να ανοίγει το σκορ, με το πρώτο πρώτο τέρμα της επαγγελματικής καριέρας του.

Ωστόσο, ο 23χρονος αμυντικός έγινε λίγο αργότερα μοιραίος, καθώς με το πρώτο ημίχρονο στην αρχή των καθυστερήσεων υπέπεσε σε πέναλτι επί του Γκαρσία.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αργεντινός, ο Μαρκετζάνι απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά γωνία αλλά ο 32χρονος παίκτης του Βόλου ευνοήθηκε από την επιστροφή της μπάλας και ισοφάρισε στο 45΄+2.

Στο 66ο λεπτό οι Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι, το οποίο δόθηκε ύστερα από on field review από τον Μαλούτα και τετράλεπτη εξέταση της φάσης από το VAR, για χέρι του Σιέλη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αντζιέλσκι στο 70΄ δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Οι παίκτες του Κόντη δεν το έβαλαν κάτω όμως και στο 80΄ έφτασαν στο 2-2 ύστερα από το εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ από τον Γκλάβτσιτς, με το 2-2 να μένει ως το τέλος και τον Βόλο να φτάνει στο +5 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό, που παίζει απόψε στην Καισαριανή με την Κηφισιά.