Skip to main content

Απόδρασε με «θησαυρό» ο Βόλος από το Αγρίνιο

Η θεσσαλική ομάδα συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στα πλέι άουτ περνώντας με νίκη από το «κάστρο» του Παναιτωλικού

Ο Βόλος έφυγε νικητής από το Αγρίνιο με 1-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, σημειώνοντας την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή.

Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε νέο βαθμολογικό άλμα και μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία, σε αντίθεση με τα «Καναρίνια» που μετά το «διπλό» της Κηφισιάς στην Τρίπολη βρέθηκαν στην 13η (προτελευταία) θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν (και ταυτόχρονα έκλεισαν) το σκορ στο 29ο λεπτό, όταν ο Ασεχνούν επιβεβαίωσε γι΄ άλλη μια φορά ότι διαθέτει «φονικό» πόδι και με έναν κεραυνό από αριστερά κι εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ».

Στο 43΄ η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Οικονόμου, ο οποίος σούταρε από κοντά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 45΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προβολή του Πέρες.

Ο Παναιτωλικός πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Βόλος αμύνθηκε μαζικά και πέτυχε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ως το τέλος, αφού πρώτα ο Λομόνακο πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ στο 88΄.

Στο 89΄ αποβλήθηκε ο Άλχο για τους Βολιώτες για επικίνδυνο παίξιμο, στο 90΄+5, ο Παναιτωλικός είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Ντουάρτε ανάγκασε σε σπουδαία επέμβαση τον Κόβατς και στο 90΄+6 αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη) ο Μλάντεν για τον Παναιτωλικό.