Skip to main content

«Διπλό» παραμονής με Οζέγκοβιτς για την Κηφισιά

Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1 και προσπέρασε τον Παναιτωλικό αφήνοντάς τον προτελευταίο

Με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς στο β΄ ημίχρονο η Κηφισιά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Αστέρα στην Τρίπολη, ανατρέποντας τα δεδομένα στην ουρά των πλέι άουτ, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η αθηναϊκή ομάδα προσπέρασε τον Παναιτωλικό που «αυτοκτόνησε» χάνοντας στο Αγρίνιο από τον Βόλο (0-1), ενώ οι Αρκάδες γνώρισαν τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που είδαν τον Μιριτέλο να ανοίγει το σκορ στο 3ο λεπτό με ένα καταπληκτικό προσωπικό γκολ.

Η Κηφισιά εμφανίστηκε στο παιχνίδι στο 55ο λεπτό, με τον Τσιφτσή να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Σολόα αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στο κοντινό, άψογο πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 66΄.

Το 1-1 έφερε τους φιλοξενούμενους μαζικά στην επίθεση και στο 68΄ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα ώμο με ώμο του Καστάνιο στον Μπιφουμά, σε μια απόφαση που θα συζητηθεί.

Ο Οζέγκοβιτς και πάλι εκτέλεσε εύστοχα στο 70΄ δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 73΄ ο Τσάπαν υπέπεσε σε πέναλτι επί του Καλτσά αλλά μετά από εξέταση της φάσης ο επιθετικός του Αστέρα ήταν οφσάιντ και η αρχική απόφαση ανακλήθηκε.

Στη συνέχεια ο Αστέρας δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πρίτσα (2η κίτρινη) στο 90΄+2.